Giselle´s veganske bananbrød
Share
Det er en perfekt snack eller treat til dem du elsker. Jeg spiser det med mandelsmør, kokosyoghurt eller havreyoghurt og ahornsirup til, eller som det er til en god kop te, matchalatte eller kaffelatte. Enjoy!
3 store modne bananer
1 dl plantemælk
75 g havremel
75 g boghvedemel
1 spsk. kokosmel
2 tsk. kanel
1 knivspids salt
1.5 tsk. bagepulver
2 spsk. æblecidereddike
5 spsk. ahornsirup
50 g hakkede valnødder
100 g hakkede mandler
1 spsk. jomfru kokosolie til at smøre formen med
Topping
Kokosflager og valnødder
Sæt ovnen på 175 grader varmluft.
Bland havremel, boghvedemel, kokosmel, kanel, salt og bagepulver sammen i en skål.
Mos bananerne med en gaffel i en anden skål og tilsæt plantemælk, æblecidereddike og ahornsirup.
Kom melblandingen op til bananerne og rør godt sammen.
Tilsæt de hakkede nødder og rør igen.
Kom et stykke bagepapir ned i en lille brødform og smør med kokosolien.
Hæld dejen deri og pynt med kokosflager og valnødder.
Bag i ca. 40-45 min. til brødet er gyldent og køkkenet får den skønneste duft af kage og varm kanel.
Tip
Bager du i almindelig ovn, da bag på en lidt højere temperatur end der er anvist af temperatur til varmlufstovn.