Nem vegansk spaghetti med morkler og flødesauce
Enkelt og vegansk

Nem vegansk spaghetti med morkler og flødesauce

Dette er ren luksusmad og en af de fantastisk enkle retter der bare smager efter mere. Mmm!
Nem og vegansk bananbrød
Enkelt og vegansk

Giselle´s veganske bananbrød

Jeg elsker bananbrød og elsker noget sødt samtidig med, at jeg føler, at jeg får noget nærende. Det er en perfekt snack eller treat til dem du elsker. Jeg spiser det med mandelsmør, kokosyoghurt eller havreyoghurt og ahornsirup til, eller som det er til en god kop te, matchalatte eller kaffelatte. Enjoy!
Tips til æggeerstatninger
Enkelt og vegansk

Tips til æggeerstatninger

Æggeerstatninger er nemme at bruge, og kan sættes i stedet i de retter hvor du normalt bruger æg. Billedet er af en bagt Sweet Potato Brownie, hvor vi brugte chiaæg i opskriften.  
Vegansk raw brownie
Enkelt og vegansk

Vegansk Raw brownie med frosting

Raw brownie med frosting Rig smag af chokolade, valnødder og kakaofrosting. En af de rawfoodkager vi laver mest, og som passer rigtig godt at lave i større portioner til buffeter og arrangementer. Kan serveres med friske bær og is til, og den kan sagtens fryses ned og tages op af fryseren ½ time inden servering.
Vegansk raw jordbærtærter med vanilijecreme
Enkelt og vegansk

Raw jordbærtærter med vaniljecreme

Friske raw jordbærtærter med blød vaniljecreme er simpelthen et must at lave, når jordbærrene er i deres bedste sæson.   Disse tærter har vi lavet i årevis om sommeren når vi har været på yoga retreats hos Ratheesh Mani og lavet mad.
Enkel, vegansk dahl med toppings
Pure Green Luxury

Enkel, vegansk dahl med toppings

En varm vel krydret daal er bare lykken året rundt. Grøntsagerne kan varieres efter sæson. En grøntsag som vi virkelig godt kan lide at bruge er butternutsquash, vi bruger faktisk alle grøntsager til dahl. Som i en wokret, hvor du kan bruge alle de friske grøntsager der er i sæson.