Nem vegansk spaghetti med morkler og flødesauce

Nem vegansk spaghetti med morkler og flødesauce

2 pers.

 

Dette er ren luksusmad og en af de fantastisk enkle retter der bare smager efter mere. Mmm!

 

1 pose tørrede morkler

100-200 g spaghetti – vi brugte brun ris spaghetti her

2 dl havrefløde

1 lille finthakket løg

1 spsk. æblecidereddike

1 spsk. balsamico

Salt og peber

2 tsk. olivenolie

Friskhakket persille

 




Sæt morklerne i blød i kogende vand i 20 min.

Skær løget ud.

Hak persille.

Sæt vand over til kogning af spaghetti og kog den efter anvisningen på pakken.

Dryp morklerne fri for vand.

Kom olivenolien på en middelvarm pande.

Når olien er varm tilsæt løg og steg dem til de er klare.

Tilsæt morklerne.

Kom æblecidereddiken og balsamico på og steg videre i 1 minut.

Hæld fløden over og rør rundt.

Smag til med salt og peber.

Lad simre på lavt blus til spaghettien er kogt færdig.

Hæld vandet fra spaghettien og kom den op på panden og mix med flødesaucen.

Anret på tallerkner og drys persille på.

 

Tip

Retten smager bare af nok lige som den er. Du kan dog sagtens drysse den hjemmelavede rawmesan over – find opskriften på side XX

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.