Vegansk raw jordbærtærter med vanilijecreme

Raw jordbærtærter med vaniljecreme

Friske raw jordbærtærter med blød vaniljecreme er simpelthen et must at lave, når jordbærrene er i deres bedste sæson.

 

Disse tærter har vi lavet i årevis om sommeren når vi har været på yoga retreats hos Ratheesh Mani og lavet mad.

10 stk. eller 1 stor tærte

Friske jordbærtærter med blød vaniljecreme er simpelthen et must at lave, når jordbærrene er i deres bedste sæson.

 

Bund

20 dadler

2 dl mandlere

1 spsk. jomfru kokosolie

1 knisp salt

Jomfru kokosolie til at smøre formene med

 

Chokoladelag

2 spsk. smeltet jomfru kokosolie

2 spsk. kakaopulver

1 spsk. ahornsirup

 

Vaniljecreme

2.5 dl cashewnødder – lagt i blød i 2 timer forinden eller lige inden overhældt med kogende vand

Mandelmælk så det lige dækker nødderne i blenderen

1 tsk. vaniljepulver

Fintrevet skal fra ¼ økologisk citron

2 spsk. ahornsirup

1 spsk. smeltet jomfru kokosolie

1 tsk. husk

 

Dekoration

Ca. 20 stk. friske jordbær – andre friske bær kan også bruges

1 spsk. hakkede usaltede pistacienødder uden skal

 

Fremgangsmåde

Mix alle ingredienser til bunden i en foodprocessor til dejen er ensartet.

Fordel dejen i smurte små tærteforme eller i en stor og fordel dejen jævnt og helt ud til kanterne

Rør alle ingredienserne til chokoladelaget sammen og smør på tærtebunden med en pensel eller ske og kom i fryseren.

Blend alle ingredienserne til vaniljecremen sammen og tilføj mere mandelmælk, hvis cremen skal være mere lind.

Fordel cremen på tærtebundene og sæt i fryseren mens du forbereder jordbær og hakker nødder.

Pynt med jordbær og pistacienødder og nyd!

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.