Vegansk raw brownie

Vegansk Raw brownie med frosting

6-8 portioner

Rig smag af chokolade, valnødder og kakaofrosting. En af de rawfoodkager vi laver mest, og som passer rigtig godt at lave i større portioner til buffeter og arrangementer. Kan serveres med friske bær til, og den kan sagtens fryses ned og tages op af fryseren ½ time inden servering.

 

Bunden

2 dl valnødder

2 dl mandler

4 dl dadler uden sten

1.5 dl kakaopulver

½ dl ahornsirup

1 knivspids salt 

 

Kakao frosting

1.5 dl ahornsirup

½ dl smeltet jomfru kokosolie

1.5 dl kakaopulver

1 tsk. vaniljepulver

½ dl kakaonips 

 

Fremgangsmåde

Lav bunden ved at køre nødder i foodprocessoren til de er i mindre stykker.

Kom dadlerne i, og bland igen, indtil dadlerne også er i mindre stykker. 

Kom kakaopulver, ahornsirup og salt i og blend med indtil konsistensen er jævn.

Dæk en form med et stykke bagepapir, smør med et tyndt lag kokosolie og spred basen jævnt. Læg formen i fryseren, mens du blander frosting. 

Til kakao frosting, kom alle ingredienserne, undtagen kakaonips, i en skål og bland det godt. Hæld frostingen over den kolde bund og læg kagen i fryseren i min. 20-30 min. eller i køleskabet i 1.5 time. 

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.