Vegansk Raw brownie med frosting
Share
6-8 portioner
Rig smag af chokolade, valnødder og kakaofrosting. En af de rawfoodkager vi laver mest, og som passer rigtig godt at lave i større portioner til buffeter og arrangementer. Kan serveres med friske bær til, og den kan sagtens fryses ned og tages op af fryseren ½ time inden servering.
Bunden
2 dl valnødder
2 dl mandler
4 dl dadler uden sten
1.5 dl kakaopulver
½ dl ahornsirup
1 knivspids salt
Kakao frosting
1.5 dl ahornsirup
½ dl smeltet jomfru kokosolie
1.5 dl kakaopulver
1 tsk. vaniljepulver
½ dl kakaonips
Fremgangsmåde
Lav bunden ved at køre nødder i foodprocessoren til de er i mindre stykker.
Kom dadlerne i, og bland igen, indtil dadlerne også er i mindre stykker.
Kom kakaopulver, ahornsirup og salt i og blend med indtil konsistensen er jævn.
Dæk en form med et stykke bagepapir, smør med et tyndt lag kokosolie og spred basen jævnt. Læg formen i fryseren, mens du blander frosting.
Til kakao frosting, kom alle ingredienserne, undtagen kakaonips, i en skål og bland det godt. Hæld frostingen over den kolde bund og læg kagen i fryseren i min. 20-30 min. eller i køleskabet i 1.5 time.